Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] GTA EFLC

GooDx96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z instalacją gry. Instaluję grę i w pewnym momencie wyskakuje komunikat

Feature transfer error

Component: GTA IV_DynamicEFLC

File: I:\data2.cab

Error: Błąd danych (CRC)

GRA JEST ORYGINALNA!

3821057498_2ee6478d98.jpg

Opublikowano

File: I:\data2.cab

Uszkodzony jest ten plik wyżej wymieniony. (Zazwyczaj dzieje się tak poprzez ściąganie gier, które mają błędy)

Jeżeli uważasz że gra jest oryginalna, to nie pozostaje nic jak udać się do reklamacji.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Użyj programu CDCheck dzięki któremu będziesz mógł odzyskać stracone pliki z płyty :) Jest prosty w obsłudze .

Wkładasz płytę do DVDrooma i włączasz program . następnie zaznaczasz płytę (F:GTA) i klikasz Recover.

Zaznaczasz gdzie ma być zapisane (robisz folder i wrzucasz pliki z 1 i drugiej płyty) Następnie w folderze klikasz Autorun i gra się instaluje, i później ją już normalnie odpalasz z płytki i grasz. ;] mam nadzieje że o niczym nie zapomniałem

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@up a mi ten CDChek też nie pomaga . Zacina się przy 49% . Gwarancji już nie posiadam . Gra również oryginalna .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...